Valokuvaaja Risto Kuittinen

Häägalleriat

Käytännön syistä alkaa näyttää siltä, ettei ole enää järkevää päivittää sivustolle omaa galleriaa jokaisesta hääkeikasta. Esim. viime vuodelta jo jätin ison osan pois. Ehkä siirryn tekemään vuosittaisen gallerian, jossa vedän vuoden langat yhteen. Kuvien määrä ehkä pysyisi paremmin hanskassa tällä tavalla. Samalla voisi ripotellen jakaa yksittäisiä kuvia esim. facebookissa (kuten alla).


Ymmärrän kyllä, että monelle häitään suunnittelevalle (inspiraatiomielessä) ja kuvaajaa etsivälle kuvista on paljon hyötyä, joten haluan kyllä jakaa kuvia myös tulevaisuudessa :)

Popkatu ja Ilosaarirock 2012

Kuvissa löytyy Diabolo -kilpailut, Jaakko Teppo -kuplettikilpailu, suvitanssit, Rollerderby, Rokin esiintyjät ja yleisö… Muutamia mainitakseni :) Jos löydät itsesi tai ystäväsi kuvista, niin heitä sähköpostilla, niin voin lähettää kuvia yksityiseen käyttöön (ainakin popkadun tapahtumista). Lisäksi tässä ei suinkaan ole kaikki kuvat, joten jos olit paikalla jossakin näissä, niin lähetä postia siitä huolimatta. Tsekkaa galleria ”Lue loppuun”-linkin jälkeen.

Yhteystiedot

Valokuvaaja Risto Kuittinen
Y-Tunnus: 2401275-1
Kotipaikka: Joensuu

Sähköposti: ristokui(ät)gmail.com

Lue lisää kuvaajasta

Facebook