Valokuvaaja Risto Kuittinen

Syksyn kuulumisia

tanja-tero-0001 Syksy on kulunut mielenkiintoisissa merkeissä. Hääkuvauksia jatkui pitkälle elokuun loppuun saakka, ja viereinen kuva on aivan viimeisistä kuvauksista.

Syyskuu meni ohi ennen kuin huomasikaan. Olen nimittäin työskennellyt eräässä kirjaprojektissa, joka on nyt jotakuinkin taittoa vaille valmis. Projekti valmistuu marraskuun alussa, jolloin voin siitä kertoilla enemmän. Olen kuitenkin päässyt projektin tiimoilta matkustamaan ristiin rastiin Pohjois-Karjalan maakuntaa ja tapaamaan paljon erilaisia ihmisiä, joilla kuitenkin on jollain tavalla samanlaiset tavoitteet: paiskia kovasti töitä, että meillä kaikilla olisi täällä parempi olla.

Marraskuussa olisi tarkoitus pitää ainakin joku päivä lomaa ja päivitellä tänne sivustolle kesän aikana kertyneitä kuvia (joitain kuvia olen jo nyt gallerioihin laittanut). Talvelle on jo lisää isoja juttuja suunnitteilla!

Soon moro siis!

 

Yhteystiedot

Valokuvaaja Risto Kuittinen
Y-Tunnus: 2401275-1
Kotipaikka: Joensuu

Sähköposti: ristokui(ät)gmail.com

Lue lisää kuvaajasta

Facebook