Valokuvaaja Risto Kuittinen

Toimitushommia

Tämän syksyn suurprojekti oli kuvassa komeileva 64 sivuinen Pohjois-Karjalan kauppakamarin juhlavuosikirja. Karjalan Heilin kanssa yhteistyössä tehdyssä tuotannossa toimenkuvanani oli toimittaa, kuvittaa/valokuvata ja lopuksi taittaa kirja (myös kannet). Kirja sisältää kauppakamarin toimintaa käsittelevien osien lisäksi 16 artikkelia, joissa esitellään maakunnassa toimivia yrityksiä. Artikkeleista on myös englanniksi ja venäjäksi käännetyt tiivistelmät (käännöksiä en sentään kirjoittanut, vain tiivistelmät). Tuotantoon kuului myös valmiiden aineistojen kuten jäsenlistauksen ja ilmoitusten taittoa.

Eli ”pikku juttu”. Kirja tuli kauppakamarin jäsenistön käyttöön ja levitettäväksi, joten kaikelle yleisölle tapahtuvaa julkaisua ei ainakaan vielä ole näköpiirissä.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ja opettavainen projekti! Etupäässä ajanhallinnan opetusten suhteen :) Palaute on ollut myös hyvää, josta kiitän. Suurin kiitos pitää kuitenkin antaa mukana olleille yrityksille ja heidän edustajilleen, kun aikaa löytyi silloin kun piti ja hommat hoituivat mutkattomasti. Parastahan projektissa oli päästä tutustumaan muutoin suljettujen ovien takana tapahtuvaan toimintaan ja haastattelemaan mielenkiintoisia tyyppejä. Mieleen jäivät ainakin kierrokset Abloyn tehtaalla ja Fortumin Bioöljyn tuotantolaitoksella.

Yhteystiedot

Valokuvaaja Risto Kuittinen
Y-Tunnus: 2401275-1
Kotipaikka: Joensuu

Sähköposti: ristokui(ät)gmail.com

Lue lisää kuvaajasta

Facebook