Valokuvaaja Risto Kuittinen

Kontiolahti Biathlon galleria

Maaliskuussa minulla oli ilo päästä kuvaamaan hiukan tavallisesta poikkeavaa tapahtumaa. Olin ampumahiihdon mm-kilpailuissa Kontiolahdella ”event photographer” tittelillä kuvaamassa jälkimmäistä kisaviikkoa. Jos nyt jotenkin yrittää kuvailla kokemusta, niin se oli nimenomaan urheilukuvausta tarkoittaen sitä, että kuvausurakkaa rytmittivät pienimuotoiset kuvaajien väliset juoksukilpailut kuvauspaikasta toiseen. Meininki kansainvälisessä kuvausporukassa oli kuitenkin hyvä :)

Kuvien käyttöoikeudet / terms of use, contact: ristokui(at)gmail.com / Kontiolahden urheilijat.

Ps. Kannattaa käyttää gallerian ”koko ruudun”-tilaa, jolloin saa jotain selvääkin postimerkin kokoisista kuvista.

Trackback from your site.

Leave a comment

Yhteystiedot

Valokuvaaja Risto Kuittinen
Y-Tunnus: 2401275-1
Kotipaikka: Joensuu

Sähköposti: ristokui(ät)gmail.com

Lue lisää kuvaajasta

Facebook