Valokuvaaja Risto Kuittinen

Yhteystiedot

Tarjouspyynnöt:

Sähköposti: ristokui(ät)gmail.com
Puhelinnumero: 050 321 9369

Risto Kuittinen – Kuka?

Risto KuittinenOlen kotoisin Valtimolta ja sittemmin olen asettunut opintojen ja töiden perässä Joensuuhun. Aika pian joensuulaistuttuani  kädessäni alkoi roikkua kamera ja Pohjois-Karjalan luonto alkoi tulla tutuksi myös etsimen kautta.

Sittemmin harrastuksesta on tullut työ, mutta olen huomannut myös sen, että suhtaudun edelleen intohimoisesti valokuvaukseen. Pyrin tekemään asiakkailleni ikimuistoiset ja laadukkaat kuvat – joka kerta.

Tyylini on dokumentaarinen ja vallitseva valo ystäväni. Juhlissa tai vihkitilaisuudessa tunnelmallisuus ei useinkaan tarkoita kirkkaita valoja, joten otan aina tilaisuuden luonteen huomioon, kun suunnittelen kuvauksia. Joskus, kuten muotokuvia kuvatessa, tarvitaan lisävaloa ja sitä saadaan vaivattomasti kannettavasta salamasetistä. Pystyn siis kuvaamaan kaikenlaisissa olosuhteissa, enkä säikähdä pimeää tai sadetta :)

Olen keskittynyt hää- ja muihin tapahtumakuvauksiin. Toimin myös lehtikuvaajana valtakunnallisille sekä paikallisille lehdille ja viestintätoimistoille. Lisäksi työskentelen toimittajana kameran kanssa ja ilman.

Toiminimen Valokuvaaja Risto Kuittinen perustin keväällä 2011 ja teen toiminimen puitteissa valokuvausta yksityishenkilöille ja yrityksille sekä artikkeleja/uutisia eri medioihin.

Koulutus:

  • 2011 – 2016    Itä-Suomen Yliopisto, Kulttuurintutkimus: Mediakulttuuri ja viestintä. FM.
  • 2006 – 2011   PKAMK, Viestinnän koulutusohjelma. Medianomi.
  • 2005                Valtimon lukio. Ylioppilas.

Toiminimi:

Valokuvaaja Risto Kuittinen
Y-Tunnus: 2401275-1
Kotipaikka: Joensuu

Yhteystiedot

Valokuvaaja Risto Kuittinen
Y-Tunnus: 2401275-1
Kotipaikka: Joensuu

Sähköposti: ristokui(ät)gmail.com

Lue lisää kuvaajasta

Facebook